5+1 női praktika, amiért odavannak a férfiak

2020.05.04

Nők vagyunk, tudjuk, mitől döglik a légy és mivel lehet a férfiakat az ujjunk köré csavarni. Egy kis odafigyelés és bármit elérhetsz egy pasinál. A lényeg az időzítésen és a magabiztosságon van. Ezekkel a trükkökkel biztos, hogy sok férfiszívet megőrjítesz majd. 

1/6 Az "Sz" betűs szó

Egy jól időzített "szeretlek"-kel nem lehet mellé nyúlni. De ehhez tényleg az kell, hogy ne kapkodj el semmit.

Bár a nők többsége meg van győződve arról, hogy meg kell várni míg a pasi mondja ki először, de mire eljuttok idáig, már úgyis egy stabil kapcsolatban vagytok, így szinte teljesen mindegy, hogy ki mondja ki először a bűvös szót.

Semmi veszítenivalód nincs, viszont a szerelmed tudni fogja, hogy nem félsz őszintének lenni és kimondani, amit érzel.

2/6 Testbeszéd

Na igen, kevés pasi tud ellenállni a női testbeszédnek. De még mielőtt arra gondolnál, hogy ehhez mély dekoltázst kell villantanod, akkor nagyon tévedsz.

A férfiak odáig vannak a titokzatos nőkért, akiket szinte lehetetlen megszerezni, így leginkább akkor leszel nyeregben, ha bevetsz egy csábos nézést, mélyen a szemébe nézel, majd elkapod a tekintetedet.

Ebből tudni fogja, hogy érdekled, viszont nem bízza el magát attól, hogy egész este csak őt bámulod.

3/6 Magánszféra

A szerelmed egyszerűen imádni fog, ha megadod neki a szabadságot, persze normális keretek között. Légy laza és hagyd, hogy élje a saját életét, ne akarj minden percéről tudomást szerezni, mert ez megmérgezheti a kapcsolatotokat.

És miért is kellene tudnod mindenről? Ő is és te is önálló, független ember vagy. Egy este a haverokkal, vagy egy nyaralás nélküled még nem a világvége, ráadásul minél jobban szabadjára engeded, annál jobban fog hozzád ragaszkodni.

4/6 Az "otthon melege" érzés

A férfiak szeretik, ha egy nő az ágyban tüzes domina, de legalább ennyire szeretik, ha az imádott nőjük megteremti lakásukban az "otthon melege" érzést.

Hogy mi kell ehhez?

Egy kis törődés. Lepd meg párodat egy finom vacsorával, utána egy kényeztető masszázzsal, majd gondoskodj egy jó filmről is.

A férfiaknak nagyon fontos tényező az állandóság, mivel munkájuk miatt kell egy hely, ahol lenyugodhatnak és végre kikapcsolódhatnak. Az pedig már csak hab a tortán, hogy te is ott vagy mellette.

5/6 Bíztató szavak

Ha tudod, hogy a párodnak munka terén sokat kell bizonyítania és folyamatos rohanás az élete, akkor nagyon jól fog esni, ha néhanapján bíztatod őt, elmondod, hogy mennyire büszke vagy rá és, hogy minden rendben lesz.

Főleg akkor erősítsd őt lelkileg, ha látod, hogy alig jut ideje a magánéletetekre.

Ilyenkor a legtöbb nő kérdőre vonja partnerét, hogy nem töltenek együtt elég időt, de azt is vedd figyelembe, hogy valószínűleg kettőtökért dolgozik ennyit és azért, hogy mindent megadjon neked.

6/6 Csoki és szex

Bármelyiket is választod, tuti, hogy megédesíted a napját, de lehet az lenne a legjobb, ha a kettőt egyszerre vetnéd be.

Mikor este fáradtan ledől a tv elé, te gondoskodj róla, hogy hamar eltereld a figyelmét. A legtöbb férfi bármikor kapható egy jó szexre, szóval munka után ez a tökéletes feltöltődés számukra.

De, ha izgalmasabb terepre vágysz, akkor lepd meg váratlanul a munkahelyén és szó szerint teperd le!

Na, ezek után biztos, hogy örök hűséget fogad neked.

forrás: bien.hu

Ez is érdekes lehet: