Kicsoda Dobrev Klára és mit akar a Magyaroktól?

2020.04.28

Az, hogy Gyurcsány Ferenc felesége tudjuk. De hol volt eddig, miért pont az utóbbi időben lépett politikai színtérre? Ezzel kapcsolatban lehet találgatni, számos oka lehet. A lényeg, hogy mit akar?

Amit tudhatunk róla:

Ízig, vérig kommunista. Ugyan az a tűz hajtja, mint Lenint, Sztálint vagy Trockijt, amikor a nagy Szovjetunióról álmodozott. Ugyan azt az utat is járná be, mint a fent említettek, ha lehetősége lenne rá. Ezen az úton már elindult, láthatjuk mit művel az EP -ben.

1972 -ben született Szófiában. Igen, Bolgár származású közgazdász és jogász. De az iskoláit már itthon végezte el. Apró Antal unokája anyai ágon.

"Apró Antal személyesen felügyelte Nagy Imre és mártírtársainak koncepciós perét; 1958. június 17-én ő jelentette be a Parlamentben Nagy Imre és három társa kivégzését, amelyet a "nép jogos elégtételének... az ellenforradalom méltó megbosszulásának" nevezett. Az MSZMP KB határozata alapján ezen érdemeiért a budapesti Szemlőhegy utcában kiutalták részére a nagypolgári Lovassy-Stürmer orvoscsalád volt villájának nagyobbik lakrészét. A nép körében az 1956 utáni keményvonalas megtorló politikát támogató fellépése miatt vált hírhedtté, a Magyar Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány másik két vezető személyiségével együtt, mint "Kádár-Apró-Dögei"-t emlegette a pesti közbeszéd."

Azt hiszem ennyi elég is. 

Mit akar?

"Winston Churchill 1946. szeptember 19-én Zürichben beszédet mondott, melyben szorgalmazta az Európai Tanács létrehozását és a francia-német kibékülést. Az Európai Egyesült Államokat az ENSZ égisze alatt és laza szövetségként képzelte el."

Gyakorlatilag ezt. Képzeljük csak el. Ő az Európai Egyesült Államok egyik legfőbb szószólója. Kitart következetesen a célja mellett. Mondjuk meg is valósulna még az Ő életében. Mire számíthatna? Egy komoly vezetői pozícióra. Gondoljunk bele, hogy működik az USA. Elnök, alelnök, szenátorok, kormányzók. Mind hatalmi pozíció.

Hogy érheti el?

Mivel az Európai Egyesült Államok egyik legnagyobb akadálya a nemzetállamok, így Magyarország is. Ezért gyengítenie kell hazánkat. Egyrészről a magyar embereket kell meggyőznie terve ésszerűségéről, másrészről folyamatosan aláássa hazánk pozícióját Brüsszelben.

Valójában egyáltalán nem érdekli, hogy alakul majd a magyarok sorsa. Neki ez járulékos veszteségnek számít csak. A célja, hogy hatalmat kapjon az európai kontinens felett. Ezt nem is tagadja.

"A 2019-es európai parlamenti választáson a Demokratikus Koalíció listavezetője.[5] A párt - a vártnál sokkal jobb - eredményt ért el (16,05%), ezzel 4 képviselőt küldhettek az Európai Parlamentbe, köztük Dobrev Klárát is.[6]

Dobrev kampánytémái az

  • európai minimálbér,
  • európai családi pótlék,
  • európai multiadó,
  • európai minimálnyugdíj

voltak, illetve a végső cél az elképzelt, jövőbeli Európai Egyesült Államok létrejötte lenne.

" Wikipedia