Küzdeni kell, azért amit eddig már elértünk…

2020.04.26

Sajnos ez igaz

Egy tökéletes világban nem kellene félteni azt az állapotot, ami nyilvánvalóan a felemelkedést, a megújulást, a gyarapodást szolgálja. De nálunk meg kell védeni azt, amit megfeszített munkával elértünk.

De kiktől is kell megvédeni?

A saját honfitársainktól. Az ellenzék vezetőitől, akiket olyan emberek követnek, akiket megtévesztettek csak is azért, hogy a saját ambíciójukat érvényesíteni tudják. Félrevezetik Őket, mert másra nincs lehetőségük. Megvolt rá az esélyük, de nem akartak vele élni. Igen, szándékosan így írtam, hogy nem akartak ezzel a lehetőséggel élni.

De miért is?

Mert nem az volt a céljuk, hogy felvirágoztassák az országot és az emberek végre boldogulhassanak, hanem a külföldi nagyhatalmak érdekeit képviseljék csak is azért, hogy aztán a nagy húsosfazékból nekik is jusson majd egy falat. Ez a fazék az Egyesült Európai Államok utópisztikus álma.

A céljukhoz vezetőút:

A magyar emberek közül azokat, akik valamilyen értéket képviselnek a nyugati hatalmak számára (tudósok, orvosok, ügyvédek, szakemberek, startup, stb) mielőbbi külföldre csábítása. Az országunkat pedig cselédsorsba taszítása. Azaz egy másodrendű európai tagországgá fokozása.

Ezt a "munkát" már elkezdték, de 2010 -ben az Fidesz gátat szabott ennek az ámokfutásnak. Azóta folyamatosan támadják kormányunkat külföldről azok, akiket a Gyurcsány félék követnek. Sajnos a nép között is vannak olyan emberek, akik vakon hisznek ebben az eszmében. Őket követik azok, akik nem látják át teljes valójában ezeket a folyamatokat - egyszerűen csak gyűlölik az éppen hatalmon lévő kormányt -. Vagy nincsenek megelégedve a saját életükkel és ezért a Fideszt okolják.

A mi dolgunk Nekik megmutatni

Hogy amit Gyurcsányék képviselnek, az nem az ország érdekét szolgálja, hanem a liberális hatalom ambícióit. Mert ha ők győznek, újra eljön a hanyatlás korszaka Magyarország számára.

Ne hagyjuk!