Orbán Viktor: Ha munka van, minden van.

2020.05.23

Ez az állítás egyre inkább igaz.

Három szervezet a Policy Solutions elemző intézet, a német szocdemekhez kötődő Friedrich-Ebert-Stiftung és a baloldali nézeteket képviselő Új Egyenlőség magazin belekezdett egy tanulmányba ahol minket Magyarokat vettek górcső alá, hogy milyen politikai és gazdaságpolitikai beállítottságúak is vagyunk. Úgy tűnik erre azért van szükség, hogy megállapítsák milyen módon lehetne Orbán Viktort legyőzni. Ehhez persze meg kell állapítani, hogy a magyar lakosság melyik oldalra húz.

Az eredmény meglehetősen érdekes lett. Ha igaz...

Az derül ki a tanulmányból, hogy a lakosság 38% - a még mindig az államtól várja a segítséget, azaz az újrafelosztás híve. Szóval, nem dolgozom, segélyt kapok, a segély alapját pedig fizessék azok akik dolgoznak.

Nem meglepő, hogy a baloldali szavazók vannak itt többségben.

Továbbra is azt várják, hogy mindent az állam oldjon meg. Ha alacsony a fizetése az állam a hibás, ha kicsi a lakása az állam a hibás, ha régi az autója az állam a hibás, ha nem tud nyaralni az állam a hibás. Még akkor is az állam a hibás, ha csak 8 általánosa van és egy magáncégnél portás. Még véletlenül sem Ő maga alakította az életét és tette sanyarúvá.

Az ilyen emberek "nyomorúságát" használják ki a liberális politikusok és az Ő szavazataik alapján akarnak hatalomra jutni. De megoldást ők sem tudnak majd adni ezeknek a szavazóknak.

Orbán Viktor adott: tanulás, továbbképzés és munka. Mert ha munka van, minden van.

Ennyi...